IT og samarbejde

Stabil-IT

Vores primære forretningsområde er at levere IT-ydelser til brug i vagtplanlægning i kommunale og private organisationer.

Herudover beskæftiger vi os med:

  • Udvikling af internet - intranet applikationer
  • Office-programmering
  • Undervisning/oplæring af IT-medarbejdere indenfor IT-udvikling eventuelt i kombination med udviklingsopgaver

30 års erfaring med udvikling af software

Stabil-IT leverer IT-ydelser som er baseret på høj grad af teknisk know-how. 30 års erfaring og indgående kendskab til vikarbranchen og til arbejdsprocesserne i forbindelse med vagtplanlægning.

Gode referencer

Stabil-IT leverer IT-ydelser til en række større virksomheder og kommuner i Danmark. Blandt andet Teknologisk Institut, Københavns Kommune og Århus Kommune.
Se gerne siden med leverede systemer her - Produkter.

IT-værktøjer skal være enkle, intuitive og smukke

Stabil-IT's grundholdning er at IT-systemer først og fremmest skal være enkle, nemme at anvende og nemme at udvide og tilpasse. Desuden skal de være – ja – stabile! Og endelig er vi ikke blinde for hvor meget det for nogle brugere betyder, at systemerne ser godt ud.

Enkle IT-systemer er ofte de mest pålidelige og letteste at udbygge. Men at finde den enkle løsning til en opgave kræver erfaring og kreativitet.

Hos Stabil-IT er du garanteret den erfaring og ekspertise der sikrer, at din investering i software betaler sig. Systemet fungerer fra dag ét. Og hvis det bliver aktuelt, vil det kunne danne et solidt fundament for senere tilpasninger og udvidelser.

Stabil-IT ApS
Guldbjergvej 4
8270 Højbjerg
CVR-nr: 37 79 71 62

Tlf.: 42 40 50 20
ka@stabil-it.dk
bottomimage